Het autonavigatiesysteem werd vele jaren geleden voor het eerst aangeboden voor militair gebruik, maar nu komt het in het leven van gewone mensen. Mensen verwelkomen dit apparaat en vertrouwen erop, want het brengt gemak en verlichting voor hen.

Vroeger gebruikten mensen de kaart om de richting te bepalen, wat moeilijk te begrijpen is en gemakkelijk een fout kan maken. De auto stoppen op de drukke weg om een plek te zoeken is levensgevaarlijk. Mensen downloaden ook de wegeninformatie van de zoekmachine; de informatie is echter onhandig en wordt mogelijk niet bijgewerkt. Dit apparaat maakt de moeilijke dingen mogelijk. Mensen die geen richtingsgevoel hebben, vooral vrouwen, kunnen autorijden. Ze kunnen zelfs naar plaatsen gaan waar ze nog nooit eerder zijn geweest, omdat mensen het vertrouwen. Het apparaat is ook geschikt voor mensen die met hun eigen auto reizen. autonavigatie kopen systeem kan vertellen waar het tankstation of restaurant is. Mensen zullen het gevoel hebben dat er een professionele toeristengids bij hen is.

Sommige systemen zijn voorzien van een touchscreen waarmee mensen het apparaat gemakkelijk kunnen bedienen en hun aandacht kunnen richten op het autorijden. De geavanceerde kan ook via spraak worden beheerd.

Het hele apparaat bestaat uit twee delen; de ene is de ontvanger van het globale positiesysteem die in de auto is geïnstalleerd en die de richting aan de gebruiker weergeeft, het andere deel bestaat uit een computercontrolecentrum. Deze twee delen zijn met elkaar verbonden door de plaatsbepalingssatellieten. Het computercontrolecentrum is geautoriseerd door het voertuigbeheer dat reageert op het bewaken van de automatiseringsdynamiek en transportsituatie van het opgegeven district. Daarom heeft autonavigatie twee hoofdfuncties; een daarvan is de traceerfunctie: de positie van de auto kan worden aangegeven via het computercontrolecentrum als de gecodeerde global position system-ontvanger goed is geïnstalleerd. Wanneer de gebruiker verdwaalt, neemt hij contact op met de centrale controller die de auto via code zal doorzoeken. De verloren auto is binnen 9 seconden teruggevonden. De andere functie is begeleiding: de elektrische tekeningen van verschillende plaatsen worden opgeslagen op de diskette. De transportsituatie op de weg of de route naar de bestemming wordt op het scherm weergegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *