ίδρυσε μια εταιρεία απώλειας βάρους που ονομάζεται, το μαντέψατε, Herbalife Formula 1. Όλα ξεκίνησαν με ένα κούνημα απώλειας βάρους που δημιούργησε ο Mark αφού είδε τη μητέρα του να αγωνίζεται με το αδυνάτισμα όλη του τη ζωή και τελικά πέθανε από αυτό. Στην πραγματικότητα εθίστηκε στα χάπια αδυνατίσματος που έπαιρνε και τελικά άρχισε να χρησιμοποιεί άλλα χάπια που, δυστυχώς, έκανε υπερβολική δόση. Αποφάσισε να κάνει ευκολότερο και πιο υγιές για τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Ο Mark ξεκίνησε πουλώντας αυτό το κούνημα απώλειας βάρους από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Αυτό το ρόφημα απώλειας βάρους που ονομάζεται Formula 1, είναι πλέον το βασικό προϊόν στη σειρά προϊόντων της Herbalife. Η Herbalife έχει τώρα πολλές σειρές προϊόντων για πράγματα όπως απώλεια βάρους, διατήρηση βάρους, αύξηση βάρους, αθλητική διατροφή, υγιής καρδιά, υγεία του πεπτικού συστήματος, υγιής γήρανση, παιδική διατροφή, ανδρική και γυναικεία διατροφή και φροντίδα δέρματος και σώματος. λίγοι

Από τότε που ξεκίνησε ο Mark Hughes, η Herbalife έχει γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία απώλειας βάρους στον κόσμο της οποίας τα προϊόντα είναι όλα φυσικά. Μόλις πρόσφατα, το 2011, η Herbalife ξεπέρασε τα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Συνεχίζουν να αναπτύσσονται σταθερά και γρήγορα και αναμένουν ότι θα έχουν πάνω από 10 δισεκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το 2015.

Η Herbalife υπερηφανεύεται για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τις αυστηρές δοκιμές προϊόντων της, για να διασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα πληρούν τα υψηλά πρότυπα της Herbalife και παράγονται μόνο με τα καλύτερα συστατικά.

Η εταιρεία έχει ένα μεγάλο ιστορικό αποτελεσμάτων. Στην πραγματικότητα, πάνω από 70.000 άτομα πρόσφατα ανέφεραν ότι είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Herbalife.

Με τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει η Herbalife, δεν είναι περίεργο που έχει 2,3 εκατομμύρια διανομείς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία παρέχει επίσης εκπληκτική εκπαίδευση στους διανομείς της, ώστε να έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να έχουν επιτυχία.

Μαζί με αυτά τα εργαλεία είναι ένα πολύ γενναιόδωρο σχέδιο αποζημίωσης. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους διανομείς να έχουν μεγαλύτερη έκπτωση ή κέρδη σε προϊόντα από την αρχή, αλλά μπορούν να ανεβαίνουν σε υψηλότερα επίπεδα έκπτωσης ή κέρδους γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας το περισσότερο κίνητρο για να ανέβουν στο σχέδιο μάρκετινγκ.

Με αυτά τα δεδομένα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Herbalife προσπαθεί όχι μόνο να παράγει τα καλύτερα προϊόντα και αποτελέσματα για τους πελάτες της, αλλά να δίνει μεγάλες ευκαιρίες σε όσους επιθυμούν να είναι επιτυχημένοι στη δική τους επιχείρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *